Tavaszi blockchain előadás roadshow

A Variance és az INLOCK építése mellett természetesen továbbra sem feledkezek meg arról, hogy minél szélesebb körben mutassam be az érdeklődőknek a blockchain és kriptoeszközök világát és azon túl annak legfrissebb és legérdekesebb történéseit. Ennek kapcsán most összeszedtem, hogy a következő egy hónapban hol és milyen keretek között tudunk találkozni. Még vége sincs az első negyedévnek de már túl vagyunk négy előadáson, többek között a BME-n több mint 350 diák (zömében villanyosok és gazdosok) ismerkedett a héten a blockchain technológiával és azzal, hogy miként fog (lényegében az ő munkájuk révén) alapjaiban megváltozni a jelenlegi gazdasági világmodell még az ő életükben. Az előadást a regnáló pénzügyi rendszerek ciklikusságára fűztem fel.

Na de nézzük, hogy mi is áll előttünk: A hétvégén a már két alkalommal is sikeresen megrendezett hazai országos blokklánc konferencia a B-Day szervezői ezúttal bulizni hívták össze a hazai blockchain szakma krémjét. A B-Nighton szinte minden nagyobb hazai blokklánc fejlesztéssel és kriptovalutákkal foglalkozó cég részt vesz. A B-Day konferencia előadóinak nagy része, a szponzorok és kiállítók képviselői is kiöltöznek egy elegáns bálra, ahol a 20-as és 30-as évek világát idézik meg majd az Orfeum mulatóban a Group’n’Swing zenekar segítségével. 
Ha valakit érdekel az esemény és szívesen részt venne, akkor talán még van lehetőség csatlakozni, bár az asztalok nagy része már elkelt, így csak néhány hely maradt a bálra – további információkat az esemény FB oldalán találhattok: https://www.facebook.com/events/236332297316389/

03.02.

Március 7-én az IQ Soft John Bryce oktatóközpont nyílt napján evangelizálunk, az IQ Soft 2 napos oktatásaira szeretnénk minnél többeket becsábítani az üzleti érából. A nyílt napon bárki térítésmentesen részt vehet (de előre regisztrálni szükséges), ahol belepillanthat, hogy miként is néz ki egy több napos blockchain szakértői képzés tematikája. Részletekért a http://iqjb.hu/hirek/2019/02/13/meghivo-blockchain-bemutato-2019-marcius-6 oldalára kattintsatok. Update: folyamatosan tudtok jelentkezni a képzésekre.

03.07.

A Nemzetbiztonsági Szakkollégium Kiber és Technológiai Kihívások Kutatócsoport és az E-közszolgálati TDK szervezésében ismét egy egyetemi előadás megtartására kértek fel minket a Blockchain technológia bemutatása és alkalmazási köreiről lesz szó. 2019. 03. 11 (hétfőn), 17:00-18:30 
Helyszín a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Államtudományi és Közigazgatási Kara, 1083 Budapest, Üllői út 82.

03.11.

Az Antall József Tudásközpont szervezésében 1093 Budapest, Czuczor u. 2. Két előadás megtartására kaptunk felkérést

március 19-én, 17:30-tól. az Antall József Tudásközpont előadótermében a Czuczor utcában, a Kreatív Magyar Elme előadás sorozat a főleg egyetemistákból álló közönség pályaorientációját és ismereteit hivatott bővíteni, itt a blockchain technológiáról, mint a jövő szakmája lesz szó.
Míg, április 5-én szintén az AJTudásközpont a BDPST Start-up Expo-n a think.BDPST Start-up szekciójában is előadunk 17:00-17:30 részletek hamarosan.

03.19.

A nyilvános események mellett újabb zártkörű workshopok és előadások megtartására kértek fel bennünket. Ezúttal Március 27-én az egyik hazai vezető nagybank dolgozói számára tartunk alapozó előadást specifikusan kriptókról és minden finomságról, amit egy banki alkalmazottnak illik tudni. Ezzel gyakorlatilag kimondhatjuk, hogy a hazai nagybankok több mint fele már megtisztelt bennünket bizalmukkal és a Variance csapatát kérték fel a kripto tudatosság fejlesztésre.

03.27.

Március 28-án immáron harmadik alkalommal oktatok smartcontract programozást a Bankkárképzőn, ahol némi alapozó után az egyszerű HelloWorldtől eljutunk a komplexebb, többszereplős okosszerződésekig és esettanulmányként megvizsgálunk néhány konkrét üzleti alkalmazást is.

Update: a bankárképző folyamatosan várja a jelentkezéseket és létszám függvényében indítja a tanfolyamokat.

https://www.bankarkepzo.hu/index.php/hu/oktatas/it-digitalizacio/gazdasagi-blockchain-szakerto

03.28.

Bookmark the permalink.

4 Comments

  1. Szia Csaba,

    ezek az előadások ingyenesek és bárki részéről megtekinthetőek?

    Te adsz elő személyesen a mai napon?

    Üdv.
    Atticus

    • Helló! A mai és a jövőheti esemény is nyilvános és ingyenes, de a jövőheti biztosan előregisztrációt igényel. Az előadásokat én tartom személyesen.

  2. el lehet játszani a gondolattal : a btc futures bevezetése kijelölte az a btc tetejét… ez meg lehet az alját..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *