Bitcoin: Ma este se fogunk aludni…

Az van, hogy mire megírom ez a postot, szerintem már rég elmozdul valamerre az árfolyam, ettől függetlenül mutatnám, hogy milyen vicces kis alakzat alakult ki az árfolyamban az elmúlt 2 napban: (XTB-EUR árfolyam!)

Kicsit kinagyítva a lényeget (5 perces):

Hasonló a háromszög alakzat mint amit a SegWit előtti nagy letörésnél láthattunk. A szűkülő alakzat arra utal, hogy az ATH-hoz közel a piac egyelőre nem mer nagyobbat vállalni mivel sokakban azért nagy kérdőjel még a chain split kimenetet és hatása. Ne feledjük, hogy júli 31 és aug 2 között nagyon sok helyen NEM lehet majd kereskedni BTC-vel és az elfogadó helyek sem fognak pörögni. Ez minden bizonnyal ott fog okozni egy letörést.

A szűkülő háromszög csúcsa egyébként helyi idő szerint holnap reggel 7-kor van. Tehát legkésőbb addigra ki fog derülni, hogy az árfolyam felfelé, vagy lefelé fog kitörténi. Ez egyben némi predikcióként is értelmezhető a további árfolyam irány kapcsán.

Nem szoktam és most sem fogok spekulálni, de azt gondolom, hogy aki szerzett már némi tapasztalatot, az el tudja képzelni, hogy milyen opportunitit is látok bele abba a 2 dupla eszpresszóba mit épp az előbb főztem le és éppen kortyolok. Hosszú este lesz… (vagy nem…)

[commercial_break]
Bookmark the permalink.

18 Comments

  1. Noob kérdésem: Hol lehet ezt az ábrát élőben megnézni, illetve ezekez a görbéket ráilleszteni? Ez valamelyik exchange, vagy valamilyen program? 🙂

    • Amiket kirakok a blogra az általában a kraken traderéből készült screenshotok: https://trade.kraken.com/kraken/btceur/5m

      Ami az én toolsetem ezen: EMA(10,21,100), Para SAR és Ichimoku Cloud (9,26,52,26)
      Ehhez még hozzájön az OBV és StochRSI. Ez az én személyes tech elemző toolsetem.

      • Hűha. Ebből egyelőre a kraken-t értettem, a többinek utánanézek. Köszönöm a válaszod. Ja, meg persze a cikkeket is. ‘Keep up the good work.’ 🙂

  2. nálam 23-a éjjel 2:05-2:10 között ér össze a háromszög. De kávét én is iszom ASAP! 😀

  3. Sziasztok. Valami tipp az estehez ? Vagyis at kellene valtsam a 3 etheremet valamibe ? Vagyv hagyjam ugy ?

  4. FYI: Kraken behalt már vagy 10 perce legalább. Minden megy, kivéve, amikor a BTC withdrawra szaladok. 502, bad gateway a vége a legtöbbször.

    • Szívunk vele mi is… Olyan szinten laggol a kraken a nagyobb BTC/ETH trendfordulóknál, hogy gyakorlatilag vakon kell kereskedni. Látszik, hogy igen sokan virrasztanak ma.

      • Na, én írtam a Kraken supportnak, mert nagyon mérges vagyok! Egy reménysugárba akartam tenni egy kis aprópénzt nagyon sok coinért cserébe és ki is lőtt mint a franc. De nem tudom áttenni azt a pici ki btc-törmelékemet, mert be sem jön a withdraw/xbt aloldal. :(((((( Nagyon mérges vagyok… vagy ezt mondtam már? >:[

        • Reagáltak, dolgoznak az ügyön:

          Thank you for reporting this. We are aware of an issue with the withdrawal page and are implementing a fix.

          I will update you again when the fix is live. Sorry for the inconvenience.

          Regards,

  5. Elmúlt 9 óra és ez a gyökér BTC csak oldalaz 🙁 Vagy ti láttok valami mintát a mozgásában?

    • Oldalaz? Reggel 7 óta (!) zuhan folyamatosan. Ahogy crossolt a felső és az alsó érintő elkezdett bezuhanni az árfolyam.

  6. Vonalaztam egy lépcsővel hosszabb távú trendre, kíváncsi vagyok, ebből mi lesz. Poén lenne, ha 24-én éjfélkor is történne valami és erre a vonalra is felfeküdne. 🙂

    A zöld vonal kb. a fenti prognózis, a kék pedig, amit most megjátszok: http://imgur.com/a/us12N

    • LOL! A felfekvés már bejött! 🙂

      • Bezony, délután én is ráébredtem, hogy baromi rossz helyre rajzoltam be a háromszög alsó oldalát. Ennek megfelelően sikerült elkapni a támaszponton a trendfordulót és várom hogy mi a franc is lesz a háromszög csúcspontján (jelen holnap 18:00-ra jön ki a csúcspont)

  7. Ha csak egy kukkot is értenék a cikkből…

  8. Én egyébként úgy látom egy teljesen hasonló szűkülő háromszögben van az Eth is, az is eléri holnap hajnalban a csúcsot.

  9. A holnap reggeli 5:30-as 3-mas csomópontot berajzolta más is?

  10. A BTC-e helyi idő szerint 12:48-tól nem tervezett karbantartást végez. Figyelemre méltó, mennyi időt vesz ez nekik igénybe. A csicsergőn ezt nyilatkozták 2 órája:”We are still continue to perform our unscheduled ongoing maintenance. Will keep you updated. Sorry for the inconvenience.”
    Kíváncsian várom, mi sül ki ebből!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *