Bitcoin: Meg van az új ATH! A végtelenbe és tovább…

Hajnali 2 óra körül sikeresen beaktiválódott a BIP-148. (#478484 block) Mint arra számítani lehetett, nem okozott a User Activated Soft Fork extra chain splitet, így ez a fejezet és forgatókönyv is sikeresen lezárult. Ezzel párhuzamosan a reggeli órákban a bitcoin árfolyama elérte a 2950 dollárt a krakenen, amivel beállította az új all time high értéket. A jelenlegi trend alapján nem úgy néz ki, hogy szeretne innen letörni. A BTC mellett az összes altcoin is nagyot emelkedett az este folyamán. Ezen pozitív piaci hangulat mellett várhatjuk a kora délutáni Bitcoin Cash chain split aktiválást. Az éjszaka folyamán a viabtc mellett már a yobit-en is zajlott a BCH (bitcoin cash) kereskedése. Mindkét platformon egységesen 0.1  volt a BCH-BTC keresztárfolyama. Ezeddig úgy néz ki, hogy a nagyon-nagyon új bitcoin killer szuperpénz nem hozza a várakozásokat (ahogy erre számítottunk is), bár kora délutánik ez semennyire nem tekinthető reprezentatív piaci képnek.

Hogy mi történik éppen most, arról itt tudsz részletesebben olvasni: Bitcoin: Mi fog történni augusztusban és mi TÖRTÉNHET később? Arról pedig, hogy mi a piaci várakozásom ennek kapcsán: Bitcoin: Utolsó gondolatok a holnapi földrengés előtt

 

Bookmark the permalink.

10 Comments

 1. Sziasztok!
  Gratulálok én is az oldaladhoz, nagyon informatív, biztosan rengeteg munkát ölsz bele, hogy uptodate információkat tudj megosztani!

  Én a technikai képhez szólnék hozzá, ha nem gond: Az ETH és az LTC is meg lett említve a napokban, hogy igencsak le vannak verve. Ha csak a chartra tekintek rá, én a mostani “örömöt” egyelőre egy felszúrásnak tekintem csupán, benne van a lehetőség, hogy hamarosan mindkettő a pár nappal ezelőtti alj alá esik. De ez csak a chart képe alapján. Mindenesetre az irány hamarosan eldől, mindenkinek sikeres kereskedést!

  Moony

 2. Azért a finexen volt már 3000$ is a BTC júniusban 🙂 És euróban nézve a krakenem se volt egyelőre új ATH.

 3. Egyelőre esés indult, tartom az LTC shortot, célár 32-35. Közben náltam a poloniex elkezdett akadozni, leállt nálam pár percre az egész felület.

 4. Sok szerencset mindenkinek 🙂
  Sajat tervem, BCC-t eladom BTC-t szinten rogton es az egeszen ETC-t veszik, remelem BTC arfolyam bezuhan 2200eur-ig es aztan vissza vasarolni 🙂

 5. Most történt valami? vagy csak én nem látok semmi változást?

 6. BTC épp esik erősen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *