Bitcoin: Meg van az új ATH! A végtelenbe és tovább…

Hajnali 2 óra körül sikeresen beaktiválódott a BIP-148. (#478484 block) Mint arra számítani lehetett, nem okozott a User Activated Soft Fork extra chain splitet, így ez a fejezet és forgatókönyv is sikeresen lezárult. Ezzel párhuzamosan a reggeli órákban a bitcoin árfolyama elérte a 2950 dollárt a krakenen, amivel beállította az új all time high értéket. A jelenlegi trend alapján nem úgy néz ki, hogy szeretne innen letörni. A BTC mellett az összes altcoin is nagyot emelkedett az este folyamán. Ezen pozitív piaci hangulat mellett várhatjuk a kora délutáni Bitcoin Cash chain split aktiválást. Az éjszaka folyamán a viabtc mellett már a yobit-en is zajlott a BCH (bitcoin cash) kereskedése. Mindkét platformon egységesen 0.1  volt a BCH-BTC keresztárfolyama. Ezeddig úgy néz ki, hogy a nagyon-nagyon új bitcoin killer szuperpénz nem hozza a várakozásokat (ahogy erre számítottunk is), bár kora délutánik ez semennyire nem tekinthető reprezentatív piaci képnek.

VARIANCE HUB OKTATÁSI CSOMAGOK!

Hogy mi történik éppen most, arról itt tudsz részletesebben olvasni: Bitcoin: Mi fog történni augusztusban és mi TÖRTÉNHET később? Arról pedig, hogy mi a piaci várakozásom ennek kapcsán: Bitcoin: Utolsó gondolatok a holnapi földrengés előtt

 

INLOCK Tokenmarket nyitva!
Bookmark the permalink.

10 Comments

 1. Sziasztok!
  Gratulálok én is az oldaladhoz, nagyon informatív, biztosan rengeteg munkát ölsz bele, hogy uptodate információkat tudj megosztani!

  Én a technikai képhez szólnék hozzá, ha nem gond: Az ETH és az LTC is meg lett említve a napokban, hogy igencsak le vannak verve. Ha csak a chartra tekintek rá, én a mostani “örömöt” egyelőre egy felszúrásnak tekintem csupán, benne van a lehetőség, hogy hamarosan mindkettő a pár nappal ezelőtti alj alá esik. De ez csak a chart képe alapján. Mindenesetre az irány hamarosan eldől, mindenkinek sikeres kereskedést!

  Moony

 2. Azért a finexen volt már 3000$ is a BTC júniusban 🙂 És euróban nézve a krakenem se volt egyelőre új ATH.

 3. Egyelőre esés indult, tartom az LTC shortot, célár 32-35. Közben náltam a poloniex elkezdett akadozni, leállt nálam pár percre az egész felület.

 4. Sok szerencset mindenkinek 🙂
  Sajat tervem, BCC-t eladom BTC-t szinten rogton es az egeszen ETC-t veszik, remelem BTC arfolyam bezuhan 2200eur-ig es aztan vissza vasarolni 🙂

 5. Most történt valami? vagy csak én nem látok semmi változást?

 6. BTC épp esik erősen.

Szólj hozzá: