Átaludtam négy hónapot és tényleg április 1 van ma?

Szó szerint köpni nyelni nem tudok… Hova tűnt az igazi Jihan Wu és ki ez az imposztor aki a nevében nyilatkozik???

Ez az a pont ahol még akár azt is mondhatnám, hogy “okés trollkodik”… Majd következett ez:

Ez most valami párhuzamos univerzum, vagy mi történt itt egy éjszaka alatt? Akit érdekel az egész thread annak erre tessék: -link-.  A történet több mint tanulságos. Wu és barátai kiengedték a szellemet a palackból, amivel odáig mentek el, hogy Mr. MemoryDealers (Roger Ver), hivatalosan is átterelte a bitcoin.com-ot a Bitcoin Cashre. Kellett hozzá még néhány csipet “Satoshi Vision” és most ott tartunk, hogy Jihan Wu próbálja elmagyarázni az embereknek, hogy a Bitcoin Cash az nem is Bitcoin, mire kapja az arcába a:

Sorry Jihan. You’re wrong here. We forked from Bitcoin like the whitepaper said. Bitcoin Cash is Bitcoin.

Óriási pillanat lehet az amikor egy random twitter azt mondja Jihan Wu-nak, hogy “Bocsi Jihan, de tévedsz. MI forkoltuk le a Bitcoint…“. Tényleg valaki Jihan Wu-nak akarja elmagyarázni, hogy ki forkolta le a Bitcoin Cash-t és miért tette?

Bookmark the permalink.

42 Comments

  1. Őszintén, semmit sem értettem ebből a cikkből 😀

  2. …És mindeközben a BCH küzd a 700 eurós szintért, mint malac a jégen…

  3. kicsit dühös is voltam pár napja mikor 580usd volt , és én balek meg egy csúcson szálltam be ami 640usd volt, …….mostmár kicsi jobban érzés ez.. 🙂
    A BTC market kapitalizációja folyamatosan csökken…

    • Es meg igy is jelentosen feljebb van mint 1 honapja. Es kb ugyan abban a savban mint egy 7e. Nem mondanam csokkenesnek….

  4. Mi lesz itt még karácsonyig?

    Jól értem, hogy a szekér megelőzte a lovakat?
    Jihan Wu próbálja visszaterelni harcosait a kaszárnyákba, miközben ők el akarják foglalni az egész univerzumot.

    A BCH árfolyama szárnyal, augusztusi magasságokban van. BCH/BTC viszonylatban még nem, de elég komoly a lendület.

  5. Következő korrekciónál veszek én is.
    Kicsit déjà vu érzésem van, FOMO, meg miegymás … 🙂

    • Ahogy elnézem, most éppen korrigál. Minden kezd pirosba fordulni, a BCH és a BTG viszont meg-megáll, rágyújt egy cigire, elpöcköli és továbbhalad. Kérdés, meddig tarthat ki a lendülete és ha elfogy, mibe lehet majd átmenekülni. Vagy a mutok végül legyőzik godzillát? Mégiscsak lesz világvége parti?

  6. ETH fork ügyben hír? nagyon megzuhant

  7. Rossz ötlet hogy most Bitcoinban hagyok mindent? Én hülye persze cirka egy hete eladtam minden XRP-t és BTC-t vettem belőle… utálom magam. Persze ha most áraknám BCH-ba tuti az zuhanna be 🙂 kivárjak ? HEEEELP MEEE!! 🙂

  8. Ez a hirtelen 180°-os fordulat tényleg érdekes. Lehet, hogy az egész háborúsdi csak kamu volt?

    • Az asszony semmit nem ért az egészhez, de elmeséltem neki mik történnek épp. Kapásból ez volt az első reakciója..”ez az egész csak átcseszés, ők találták ki sz egész hardforkot” kezdem osztani a véleményét 🙂

  9. Ebből én se értettem semmit.
    Sőt az egész mostani helyzetet nem értem.
    most akkor mi van? 😀

    • A nemzetközi helyzet egyre fokozodik 😀 sokan megégetik magukat most, nem jó ez a mostani ügy.. kimaradhatott volna 😀

  10. Valahol viccesen kérdezted Csaba, hogy mivel foglalkozzon ezután a blog, így, hogy elmarad a BTC fork. 🙂

    Szerintem – kihasználva ezt a kis lélegzetvételi (?) időt – jó lenne egy profi áttekintés (összegzés) a legnagyobb kapitalizációjú coin-okról, összehasonlítva egymással őket, melyik hol áll az evolúcióban (hol tartunk most), melyik miben lehet jobb a másiknál és hol milyen (fejlesztés) upgrade várható (akár csak címszavakban, táblázatosan), mert bár sok mindenről írtál menet közben is, de picit mindent és mindenkit áthatott a 2X, és most – úgy érzem – erős újratervezés kellene valahogy a szőnyegre öntött 10.000 darabos kirakóban 🙂 Ha ez így nagy munka lenne, az is nagy segítség lenne persze, ha csak azt posztolnád, mely oldalakat érdemes követni egyiknél-másiknál ( Én legalábbis örülnék neki. 🙂

    Őszintén szólva szerintem ugyanis most lesz csak igazán izgalmas a dolog, hogy kiesik a 2X miatti felhajtóerő a BTC-ből, amely kis túlzással, de szerintem május óta benne volt – így vagy úgy – a BTC emelkedésében. Részemről erős korrekciót várok, akár jó beszállóra, de vajh’ van -e tényleges fejlődési potenciál a BTC-ben? (Tudom, hogy szentségtörés lehet nálad ez a kérdés 🙂 De így, hogy láthatólag senki sem akar 2. és 3. Bitcoin Cash-t, hogy oldják meg / oldhatják meg a skálázhatósági problémákat? Megmaradhat-e úgy a BTC a legnépszerűbbnek, hogy egyébként fejlettségi szempontból nem a legjobb a piac többi szereplőjéhez képest?

    Engem ilyen témájú fejtegetések érdekelnének 🙂

  11. Elképzelhető egy BTC – BCH csere az élen?
    Ezt nagyon nyomják most. Nem hinném, hogy csak a BCH fork miatt szaladna ennyire.
    Milyen összeesküvés megy már megint a háttérben?

    • Nem semmi.. Csaba nyilatkozhatna, ő biztos követi azokat akik számitanak. btc + alt eladásból pumpálják a bch-t? 818€ 😀 2napja még ki gondolta volna ezt a változást? 😀

    • Kezdem úgy érezni, hogy mindig kell egy pump ok, ami tovább fújja a lufit…

    • Laikuskent megengedhetem a kijelentest, hogy ha a legtöbben ugy gondoljak hogy itt helycsere lesz, akkor helycsere lesz… Abszolut nem latok a dolgok mozgatorugoja möge. De egyelöre öntik bele a penzt az altokbol.

  12. most az első 20 coin kb -15% van; kivétel a bch meg + 50%? megbolondulok

  13. Miért esnek az altok és miért megy csak a BCH? tud valaki valamit ezenkívül a twitter szálon kívül? :DD

  14. Zurzavar es kaosz a kobon. Raadasul mintha mar ‘dedikalt’ oldala is lenne mar a B2X-nek, sot megjelent a 2X hataridos alaptermek is a Coinmarketcapen. De legalabb ugy tunik, hogy a BitConnect is nemsokara elnyeri melto jutalmat es egyre inkabb bekerul a scam coin skatulyaba a tobbi hasonlo erosen ponzi gyanus tarsaval. https://coincodex.com/article/1051/notice-regarding-high-yield-coins-on-top-of-bitconnect/ Zajlanak az esemrnyek…

  15. Jihan gyerek nyomott egy ALL IN-t. Mennyi BTC lehet a walletjeiben? Szerintem augusztustól egyedül képes lehetett felverni a BTC árát csak azzal hogy nem adott ki a kezei közül egy satoshit sem.

  16. Mi folyik itt Gyongyoson?
    😉
    BCH 1000$-hoz kozelit….

  17. A lényeg ez !!!! : ….”We forked from Bitcoin like the whitepaper said. Bitcoin Cash is Bitcoin”…..

    Ha az történik amire gondolok akkor nemsokára 2000-3000 ezres BitcoinCash árfolyamot fogunk látni…

    • Én is ettől tartok.

      Veszem vissza, amit tegnap eladtam.
      Altokból kiszállok. De nagy a csábítás, hogy a BTC-ből is eladjak.

      Itt flippening zajlik.

      A Bitcoin tranzakciók bedugultak, a BCH utalás szárnyal. A cégek, melyek Bitcoint használnak, joggal mondhatják, hogy csesszétek meg, nekünk működő termék kell. Roger Ver pedig egy csésze tea mellett elmagyarázza nekik, hogy mire kell áttérni.

      Az, hogy mennyire vérzik ki a Bitcoin, nem tudni. De jelenleg használhatatlan. A BCH pedig bármeddig mehet felfelé, mert pénz van bőven a “sötét” oldalon, hogy pumpálja. A bányászok lehet, hogy nem jönnek már vissza?
      Mert ha jól értem, holnapután normalizálás történik a BCH-nál és az ott levő bányászok kényelmesen gazdagodhatnak tovább.

      • Hűha! Te is ezt mondod? Valaki linkelte (most nem tudom hol van) a lehetséges forgatókönyvekett, ahol ez volt az 1. pont. Ez nagyon komoly dolog lenne. Csaba lehet bejelentkezik, Prága ide oda, itt most lehet komoly választóvonalhoz érkeztünk.

      • Bármi is legyen a mostani mozgás mögött, az volt eddig a túlzás, srácok, ahogy a BTC szárnyalt.

        Ahogy fentebb írtam, most, hogy kiesett belőle a 2X miatti ilyen-olyan spekó, én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a piac visszatesztel akár a májusi repülőrajtig, ahonnan ez az egész elindult (tehát akár 2000 $ alá, még ha csak egy gyors tüskével is a végén).

        Összességében tehát simán belelátom én is, amit ez az elemző:
        https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/7Oukt1zT-Bitcoin-Quick-Daily-Chart/

        Cryptopresence, te melyik tőzsdét, melyik pénztárcákat használod?
        Nézegetem őket, de nehezen tudom eldönteni, melyikre lenne érdemes regelni.
        Válaszodat előre is köszönöm!

  18. Bitcoin.de-n alig van elado Bitcoin Cash, majdnem dollar aron veszik Euroban a motyot!!! 1200€ felett lehet csak venni! Ez brutalis.

  19. 2860 volt a teteje 😀

  20. azért a 26 milliárd $ napi forgalom is figyelemreméltó…Pár héttel ezelőtt még 5 sem volt…Ekkora plusz pénzből hátha csorog egy kevés az altokba is…idővel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *