Real Estate, Deposit, Smart Contract

A Variance HUB egyik jelenleg még előkészítés fázisában lévő projektje nevében kérném a segítségeteket. A projektet egyébként hamarosan bemutatom itt a blogon, de némileg ‘előspoilerezve’ szeretnélek megkérni benneteket, hogy töltsétek ki az alábbi kérdőívet. Nyilván a címből már sok minden kiderülhet a projektről és a kérdések jellegéből is körvonalazódhat mindenki számára, hogy mi is fő az üstben.

A kérdőív összesen 13 feleletválasztós és pontozós kérdést tartalmaz mindösszesen és a visszajelzések nagyon fontosak a csapat számára, hiszen a készülő megoldás alapvető funkcióit validálják, ezért nagyra értékelném, ha a blog látogatói rászánnának egy kis időt a kérdőív kitöltésére. A kérdőív nagyjából 2-3 perc alatt kitölthető, mindösszesen ennyi időt kérünk csak az életetekből.

A kérdőív elérhetősége: https://www.survio.com/survey/d/E8C4R6O9P6T0M2V6K

Bookmark the permalink.

11 Comments

 1. Eladói oldalról nem hiszem, hogy egyhamar lesz nyitottság az ilyen felhatalmazásra. Nehéz lesz az (elő)szerződés-foglaló kombót legyőzni. A foglalón kívül semmilyen jogintézmény nem motiválja az eladót, hogy az utánam jövő kp-s vevőt elzavarja.

 2. Névrokonmmal egyetértve szerintem nem pont a legnagyobb összegű tranzakciókra kellene próbálni bevezetni a kriptót, mivel ott a legnagyobb az árfolyam kockázat. A mikrofizetések területén sokkal könnyebb lenne ilyen projektekkel nyomulni, az rémálom, amikor több a munkidő értéke vele mint a fizetés értéke (pl. csekkbefizetés postán), vagy tök bizonytalan a fizetés összege és megtörténte (bankkártyás fizetés) mégis imádják a népek (nem ismernek alternatívát) Ezekre is vannak startupok? 🙂

  • Valószínűleg a “Variance”-os hátterem miatt tűnhet logikusnak, hogy itt most egy újabb crypto projektről beszélünk, de ebben a kérdéses projektben sem crypto, sem token nincs… Ez egy pure blockchain alapú döntési logika. De had ne spoilerezzek. Köszönöm az eddigi kitöltéseket, csak így tovább! 🙂

 3. Valóban nehéz kérdés a megfelelő use case. Már az inlock is rengeteg kérdést felvet. Fizetési megoldásoknál jön az azonnali fizetés. Ha az nem lesz megfelelő, akkor érdemes mozdulni. Persze a cross border problémákra nemigen megoldás az sem.

 4. Elnézést előre is, hogy nem a témába vág, de kíváncsi lennék a véleményetekre..Van ethereum láncon ez a jóféle fomo3d nevű játék, kriptoakademia oldalon írnak róla..Elég durva mennyiségű etht kivonhat a forgalomból a cikk alapján..Szerintetek ennek lehet hatása az árfolyamra, vagy le tudják állítani valahogy? Mert hogy a sok lüke szórni fogja rá az etht továbbra is az tuti…

  • Nekem inkább úgy tűnik, hogy volt egy darab jó nap, amikor megpörgették, azóta meg kvázi pang a ponzi.
   20ezer eth belockolása a 100millióból nem hordoz semmiféle rendszerkockázatot. A parity hacknél ~500ezer ether freezelődött,a btcnél meg ugye kb. 10% vagy mennyi van a kitalálónál elvileg, és az se érdekel senkit.
   Ha tippelni kéne ennek az lesz a lefutása, hogy érdektelenségbe fullad, de mindig rádobnak annyit,hogy ne járjon le a timer és eredményhirdetés ezért nem lesz.

   • Másik off-topic kérésés:
    ugyancsak a kriptoakadémia cikkében ajánlott Honeyminer-től valakinek valamilyen vélemény?

 5. basszus, nyertem egy teszlát! köszi Csaba!!!! 😀

 6. najó, nem, de kitöltöttem azért, és 100 dínárost meg egy hete kaptam postán, azon volt Tesla, szóval nekem így jó.

 7. Az a baj még mindig, hogy pont arra nem használjuk a Cryptopénzeket amire tökéletesen alkalmasak lennének.
  Decentralizált alkalmazások, virtuális termékek / szolgáltatások adása,vétele, B2C pénzforgalom. Az olyan pénzügyi megoldások ahol jelenleg a túlszabályozás és a felesleges adminisztráció miatt szükség van a forradalmasitásra.

  Pl.

  Uber vs Taxi
  Paypal vs. Nemzetközi átutalás
  Napster vs Lemezboltok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *