Nagy rápihenés, karbantartás és új alapkezelő

Rég volt már, hogy életjelet adtam. Volt némi kis kanyar az életemben, ami miatt nem tudtam idekoncentrálni. Ez utóbbi nyilván fenn áll még, úgyhogy a helyzet ezen a téren nem sokat fog változni egyhamar. A BTC bizniszben vegetatív módon még mindig benne vagyok, bár a folyamatosan zuhanó árfolyamok miatt nem őszinte az öröm az arcomon. Előző hét péntekkel sikerült átmigrálni a teljes szervert (amin az oldal is fut) egy lényegesen költséghatékonyabb környezetbe, ennek kapcsán némi fennakadások történtek, de ezeket már orvosoltam. Elvileg semmilyen adat nem veszett el, ha mégis akkor majd pótlom. Ha már hozzányúltam akkor viszont beraktam egy új alapkezelőt is a QUANTIS személyében. Nyilván azért, mert tervezek vele a jövőben alaposabban foglalkozni. A háttere, multja, stb. nem érdekel, csak az eredményei (még mielőtt valaki elkezdené boncolgatni azt.)

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. És a Quantis alapokat 5% jutalék alatt meg lehet valahol venni?

    • Jó kérdés. Nem vagyok illetékes a Quantis alapok kapcsán. Csak komplex termék (életbiztosítás, nyugdíj bizt.) kapcsán találkoztam eddig a Quantis alapokkal.

  2. Kérésre beraktam a befektetési alapokat összehasonlító táblázatba is a Quantist. Ez alapján rögtön bekerült a top5-be az egyik alapjuk (dél amerikai euros alap) heti teljesítményben. Nájsz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *