Startup Safary Bp 2018 – Április 19,20(!)

Budapest két napra Startup nagyhatalommá avanzsálódik a Startup Safary keretei között. (így, már csak 363 napra kellene programot találni…). 13 kategóriában összesen 310 program kerül lebonyolításra a város különböző pontjain! A ‘fintech’ kategórián belül különösen nagy hangsúlyt kap idén a blockchain és a kriptopénz topik. A kis startupok mellett az igazán nagyhalak is időt és helyet szentelnek az újszerű alulról épülő gazdasági forradalom legújabb vívmányainak.

A blockchain témakör két helyszínen fog igazán koncentrálódni, ezek: Blockchain Competence Center (BCC, Váci út 99, Balance Irodaház) és az A38 Hajó a Petfői híd lábánál. Előbbi helyen mindkét nap délelőtt és kora délután találkozhattok a hazai startup szereplőkkel, utóbbin (A38) pedig a Shinrai csapata tart néhány  izgalmas és érdekes előadást a banki és a blockchain alapú világ viszonyáról.

Jómagam mindkét nap a BCC-ben leszek és lesz is külön standunk az Inlock csapattal közösen, emellett csütörtök 10:30-tól részt veszek egy kerekasztal panelen is, ahol a hazai crypto és blockchain vállalkozások nemzetközi kilátásairól értekezünk.

Bookmark the permalink.

7 Comments

  1. “Jómagam mindkét nap a BCC-ben leszek”
    Azt hittem BTC párti vagy, de most lebuktattad magad 😛

    • Ebből már biztosan nem fogok tudni jól kijönni, úgyhogy nem sem próbálom. Innen már csak egy lépésre van a Bitconeeeeeeeeeeeeect 🙂

  2. Szia Csabi,

    Akkor ma elviekben összefuthatunk a BCC-ben, amikor bemegyek a CoinCash Csapatához a BCC-be(nekik a BCC-ben van az irodájuk).

    16h körül bent leszel még?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *