Három-szó játék szavazás

Az alábbi listában szereplő tételek kerültek short listre. Mindenki maximum 4 tételt jelölhet meg, ami legjobban tetszik neki. Aki nem kerül be a shortlistre az se legyen nagyon szomorú. Képtelenség 15-nél több tételre kiírni normális szavazást, ami működne is, ezért kellett szűkítenünk, viszont 15-nél sokkal több eredeit és igazán klassz appli érkezett, ezért fájó szívvel, de még ezt a listát is szűrni kellett. A jelöltek a listában minden esetben véletlenszerű sorrendben jelennek meg, így a megjelenő sorrend nem kezelendő preferenciaként. Kérném, hogy mindenki csak egy alkalommal szavazzon. A szavazást holnap reggel 8 órakor fogom lezárni és értesítem a győztest a nyereményéről.

UI: A “KOMOLY JÁTÉKOSOKNAK” kategóriában továbbra is várom még a beadványokat az előző postban megadott címre.

Eredmény: Gratulálok “Kockás Lábú Sárga Víziló”-nak a győztelemhez. Hamarosan értesítést kap a részletekről.

 

Bookmark the permalink.

20 Comments

 1. Játékon kívül, a
  Bitcoin éráról röviden:
  Esik? Nem. Villámlik!

 2. Na még egy-kettő csak a saját szórakoztatásunkra:

  BitcoinCash a Bitcoinnak:
  Túl kicsi a blokkod! Elhagylak.

  Amikor a Lightning Network majd GUI-ban ölt testet:
  Yes! Végre villámlik a walletem.

  Satoshi a genezis blokknak:
  Tudod… Én vagyok az apád!

  A blokklánc mottója:
  Blokkba foglalt fegyelem. A pontosság a kenyerem.

  Mit csinál Merkle a blokklánccal?
  Fát ültet bele.

 3. Mindattól függetlenül hogy játék, komolyabb is lehetett volna ha már komoly dologról van szó. Pl. tiltani az u.arról az ip-ről érkező szavazást. Ez kb. ugyanolyan bundázottnak tűnik mint a Cointelegraph játékai így hitelét vesztette. 🙁 s innen már jön a következő lépés… az oldal is hitelét veszti

  • Kedves “játékos”, nagyon sajnálom, hogy így látod mindezt, azt pedig különösen sajnálom, ha számodra az oldal is a hitelét vesztette. Mindazonáltal az általad kritizált ip alapú dupla szavazás természetesen le volt tiltva, lásd:

   Ha úgy érzed, hogy ezen túl bármit is meg kellett volna tennem a szavazás “hitelességéért”, akkor kérlek ezt oszd meg velem, ellenkező esetben kérlek gondold át a levont konlúzióidat…

  • Ugye nem írod ezt komolyan? 🙂
   Nem is értem hogyan lehet az oldal hitelességére való következtetésre jutni (sértődésből)? Kisegítselek pár ezressel a jegyre?

 4. Kockás Lábú Sárga Víziló

  Köszönöm! 🙂

 5. Köszönöm a játékot! 🙂
  Élvezettel olvastam a többi játékos ötleteit!

 6. Nem kötekedesbol irom, de lehetett ugyanarról az iprol többször is szavazni. Sütiket vette csak számba. Valami baj lehetett a pluginnal. Következő szavazásnal is meg lehet nezni.

  • erről beszéltem én is korábban, de nem erőltettem, ezért dühítő így egy játék

   • Kockás Lábú Sárga Víziló

    Nem tudom, miért dühítő. És akkor mi lenne, ha tökéletes IP szűrés lenne? Mindenkinek van hozzáférése VPN-hez, Torhoz, amikkel különösebb erőfeszítés nélkül több száz szavazatot le lehet adni egyedi IP-ről. Egy ilyen jellegű játék nem működhet fair play nélkül.

    Szeretnélek megnyugtatni, hogy lehetett tisztességesen nyerni. Ezt persze vagy elhiszed, vagy nem. A többiekről nem tudok nyilatkozni, de én nem csaltam. Egyetlen szavazatot adtam le, a saját ötletemre.

   • Max akkor lehetne dühítő, ha a kisorsolandó jegyekkel olyan rendezvényre juthat el a nyertes, ami egyébként zártkörű, és más lehetőség nem igazán van rá. Jegyet még ma is lehet venni, szóval semmilyen kapu nem zárult be az előtt, aki menni szeretne. Egyébként meg Rejtő Jenő is megmondta, hogy ha mindenki tudja hogy meg vannak cinkelve a lapok, onnantól újra tiszta a játék 🙂

 7. Csak pislogok, mert szerintem ez az a hely, ahol:

  1, Az ember magától is csak egyszer szavaz.
  2, Nem szavaz a saját ötletére.
  Csaba sem tette be a választhatók közé az 1 BTC=1 BTC-t
  Senkit sem szerettem volna megbántani vagy elítélni, számomra ez az értékrend.

  • Nem különösebben akartam ebbe belemenni és kétségtelenül nem esek kétségbe némi akár alappal rendelkező, akár alaptalan vádaskodástól, de jómagam ellenőriztem (többedszerre) a cookie és az ip double vote protectiont is. Ráadásul a szavazáshoz a polldaddyt használom, ami a wordpress alapértelmezett poll szolgáltatása és nem kifejezetten arról szól, hogy trehány lenne. Extraként annyit tudok mondani (ami megint csak nem az én szegénységi bizonyítványom), hogy az access logban jónéhány “newipnow.com” referer jelent meg a szavazás alatt. Ami megint csak némi bizonyíték arra, hogy csak működhetett az a fránya IP filter. Mindenestre én a lehetőségeimhez mérten megpróbáltam a legkorrektebb módon kiosztani a két tiszteletjegyet, amit azóta meg is kapott a két nyertes és mindketten nagyon örültek a lehetőségnek.

 8. Elnézve sokan a nyeremény nélkül is játszottak volna. Mindenki elővehette a kreatív énjét.
  Gratula mindenkinek. 😉

  Lehet, csak 15 max. szavazati opciót lehetett bejelölni, azért volt ebben maximalizálva.

  Egyébként sok jó ötlet volt, ami nem került be az opciók közé.
  Majd a következő plakát kampányban visszaköszön néhány meglehet…:)

  Mindenesetre reméljük, hogy a konferenciáról majd megosztod itt is az érdekesebb pillanatokat.

  Nagyon várjuk. 🙂

 9. Szerintem jó kis móka volt, nagyon jópofa és ötletes háromszavasok születtek! Jókat derültem! Az egyiken meg is lepődtem 🙂
  A közösség pedig higgyétek el az egyik legszuperebb, sok helyen megirigyelnék az itteni színvonalat.

 10. Sziasztok Off lesz de tud valaki valamit a Tether-ről?

  Köszi előre is.

 11. Sorry, nem ide tartozik DE! HITBTC váltót NE használjátok, mert ellopják a pénzt!!!! Tiketre nem válaszolnak és tiltanak! Jelentős a kár!!

 12. Sziasztok!
  Nem ide tartozik, de ezt muszáj megosztanom 🙂
  Soros bácsi véleménye a Bitcoin-ról… (bzmg…beszélni se tud már szerencsétlen, de osztja az észt)
  https://www.express.co.uk/823e0ba1-3f73-4b98-9dda-1351a6a62fa5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *