Khm… lesz itt baj…

Updét: Petya, Sanya, satöbbiek: a következő Bitcoin Drinkuppon ne hagyjátok, hogy bloggoljak, bármennyire is tűnik ott abban a pillanatban jó ötletnek.

Updét2.0: mindenki mástól elnézést! Ugye lassan egy hónapja üldözöm a terhert csodaszarvasként, jó volt(?) látni, hogy egy kicsit megbicsaklott a fenevad…

Bookmark the permalink.

22 Comments

 1. Egyelőre visszajött, volt egy kis flashcrash. Bitstamp és Gdax is ki volt ütve.. De mintha recover lenne most (?)

 2. Mitől ingadozik az ára egyáltalán? Nem értem. Sajnos nagyot fog szólni ha kipukkan, túl nagyot. Bár ez ugye egyben lehetőség is lesz. Kár, hogy ezzel szennyezik a kripto világot. Gondolom nem reagáltak érdemben a Cointelegraphos cikkre sem? Ez esetben pedig nyilvánvaló a méretes levegő a rendszerben, kb 50%-os zakót fog ez okozni egyszer. Ha minden ok lenne, már régen megmutatták volna a könyvvizsgálói jelentést meg mindent. Akár még igaz is lehetne, gondolom van annyi pénzük, hogy ihaj és össze tudnák rakni az USDT-t dollárban. Persze nem akarják jó eséllyel.

 3. Variance! Ha van időd, nyilatkoznál kissé részletesebben. Köszi

 4. Coinbase egész délután elérhetetlen, figyeltem végig az árfolyamot, elakartam volna egy pillanatban adni, hogy később vegyek, de hát….se alkalmazás, se weboldal.

  • Igen fura, mert a gdax meg megy. API is website is. Esetleg próbáld meg gdax.com-ról, az accountnál át lehet húzni pénzt a coinbase-ből.

 5. Gdax nálam is ok.

 6. Lehet, hogy azért megy a Gdax, mert a Coinbase-t lekapcsolták róla.

 7. Bitfinexen volt más érdekesség is. 5 centért metaverse, omise, neo is padló körül

 8. Bitstamp nem engedett be.meg ilyen se volt. Aztn lefagyott

  • Kifejtenéd? Gondolom nem a 400$ árfolyamra gondolsz.

  • Magyarul? 🙂

  • Ez csak a BRR és a BRTI leírása. maga a BRRnek van valamennyi köze a futureshöz, mivel ugye az a futures árfolyama, de ezen kívül én nem tudtam meg semmi extrát az anyagból a futures kapcsán. Mindettől függetlenül köszi, hasznos olvasmány lesz, ha magamhoz térek holnap.

 9. Jon ujabb tether is lol, ez meg pici korrekcio volt, nem kell rogton nyigni mint a furdos kur…ize asszonyok. Mar 10k felett vagyunk ismet. Ami fura, h az osszes altcoin azonnal bezuhant picit.
  Talan ez a piaci kapitalizacio meg mindig tul keves.

 10. Úgy néz ki, hogy elindult a 10 ezer dollár feletti “hullámvasút” és rögtön a kezdő kis
  kapaszkodó után beleraktak a “tervezők” rögtön egy kis ízelítőt a várható élményanyagból. Nem merem megigérni magamnak, hogy a jövőben egy nagyobb hullám vagy hurok után nem fogok én is feltett kézzel visítani valamelyik szakaszon!!!

 11. Azért az rémisztő ahogy lehaltak a kereskedések.

 12. bitstamp, cex.io, nekem is behalt, pedig ilyen pillanatokban lenne igazán fontos.
  Dash amúgy érdekes..

 13. DASH-t ugyanúgy a Bitmain pump-olja.

  Eladtak egy csomó Antminer D3 Dash miner-t azzal a látszattal, hogy majd több ezer dollár profitt forgnak termelni havonta. Eltelt 3 hónap, és mire megérkeztek a gépek már csak 43 USD / hónap profit maradt . Gondolom, nem kevesen szídják emiatt a Bitmain.
  Megoldás: fel kell tolni a DASH árfolyamát, hogy újra legyen vevő Antminer D3-ra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *