Augusztus 30: $Crypto meetup Székesfehérváron

#Update (12:33, T+2h): A szabad helyek elfogytak.

A blogot követő egyik csoportosulás felvetette, hogy mi lenne, ha leruccannék valamikor Székesfehérvárra és beszélgetnénk egy jót bányászat, cryptománia, cryptogazdaság na meg persze a cryptoanarchizmus témakörökben. Természetesen kapva kaptam az alkalmon és időközben majd minden részletet le is egyeztettünk a szervezővel. Abban maradtunk, hogy a csoportosulás érdeklődői mellett további 10 üres helyet tudnak biztosítani, amire gyakorlatilag akárki eljöhet, akit érdekel a téma és a jelzett időpontban pont Székesfehérvár felé jár.

A pontos időpont: Aug 30. (szerda) 17:00. Székesfehérvár. Amennyiben csatlakoznál és BIZTOSAN tudod, hogy el tudsz jönni, akkor kérném, hogy dobj egy emailt minél hamarabb a [email protected] email címre “aug 30 crypto meetup” tárggyal. A további részleteket (legfőképp ugye a helyszínt) emailben fogod megkapni.

[commercial_break]
Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Szia,

    Csak 1 otlet, fel vehetnetek videora a beszelgetest, hogy akik nem mennek ill. blog olvasoi is reszesulhessenek a legujabb informaciokrol.
    Koszi
    Legyen szep napod!

    • Kiváló ötlet, de legalábbis hangfelvétel… azellen valszeg a képen látható uraknak sem lenne kifogása.

      • Annyit meg tudok ígérni, hogy ha előkerül olyan kérdés, ami szélesebb kör számára is érdekes, akkor arról fog születni átirat itt a blogon. Csak hasznosabb pár perc alatt átfutni egy összefoglaló cikket mint végig hallgatni egy vagy két órányi hanganyagot.

        • Köszi előre is! 🙂 A következő találkozót szeretném előjegyezni, biztos érdekes dolgokat hoztok majd ki egymásból!

  2. Juniusban ertr el a crypto piac a 100milliard usd. Most mar 150 felett jarunk. Azert nem rossz 50%os emelkedes alig 3 ho alatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *