7 Comments

  1. Engem az tart vissza, hogy nem tudom, mennyi az esélye a busto-nak, hogy elveszik a tőke. Ha 1%, akkor még megéri (a kamatozó tárca), mivel 3,7%-1% > 0. Viszont ha 4%, akkor már nem éri meg.

    • Ezt nem igazán értem. Mit jelent az hogy elveszik a tőke? Egyáltalán mi az hogy busto?

      • Nem bukó-ra gondolt? Úgy talán értelmes a mondat.

        • Jahogy. Bocsánat, néha annyira okboomernek érzem maga, mindehol keresem a szlengeket 🙂 A bukó esélye? Ezt nem igazán értem. Az INLOCKon – a nap végén – egy kölcsönplatform, ahol a kihelyezek kölcsönök fedezettel biztosítottak. Szóval olyan nem nagyon tud történni, hogy egy kihelyezés ne jönne vissza. Persze akadhatnak még technológiai kockázatok is, de azokat a Fireblockssal és a Fireblocks által nyújtott biztosíással tudjuk lefedezni. Ezen kívül nem nagyon tudom, hogy milyen esetekben lehetne még tőkevesztés így nehéz is ezt kockázatként értékelni, de érzésre ennek a valószínűsége biztos, hogy jóval 1% alatt marad. Ha nem így lenne felépítve az üzleti modell, akkor én biztos, hogy inkább nem csinálnám, mert a szerencsejátékban kifejezetten nem vagyok jó.

  2. Bocsánat előre is, hogy off leszek, esetleg az ETH 2-ről várható egy átfogó elemzés? Mi várható, hogyan fogja megmozgatni a piacot, mikor érdemes átállni ETH 1-ről, stb.

    Köszi előre is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *