Python programozó kerestetik

Újabb munkatársat keresünk a Variance/Inlock csapatába. Ezúttal fulltime munkaviszonyra szeretnénk munkaerőt toborozni. Feladat: Python/RestAPI alapú szolgáltatásfejlesztés. Fontos, hogy a jelentkező rendelkezzen SQL ismeretekkel is.

A feladat részeként a munkavállaló a hagyományos API integrációs feladatok mellett lehetőséget kap arra, hogy cryptopénzekkel és tokenizációval kapcsolatos tapasztalatokat is szerezzen (payment api gateway, custodian wallet service, belső elszámoló, stb.), továbbá a kolléga feladata lesz TPP/OpenAPI (külső fiat payment APIkkal történő kapcsolattartás) fejlesztések kivitelezése is. A munkák során olyan tapasztalatokat tud szerezni, ami mind kripto, mind fintech (payment) orientált projekteken kifejezetten értékes lesz néhány éven belül.

A kollégával szemben nem elvárás, hogy akár kriptopénzek, akár a hagyományos pénzügyi folyamatok kapcsán komoly tapasztaltokkal rendelkezzen, ellenben a programozási tudás kifejzetten fontos, mert tapasztalt szakemberre van szükségünk!

Munkavégzés helye: Variance HUB (Budapest XI. kerület)

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a pozíció, akkor küldj egy emailt az info kukac variance pont hu email címre, amihez mellékeld rövid szakmai önéletrajzod és/vagy linkedin profilod.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Laszlo Fazekas

    Miért esett a választás a Pythonra mondjuk Java-val szemben?

    • Legfőbb ok a meglévő szakértői gárda kompetenciája volt a platformválasztás során. Nagyon fontos volt, hogy egy olyan fejlesztő környezetet válasszunk, ami DevOps friendly, könnyedén támogatja a generálható regressziós teszteket valamint a legkönnyebben lehet belőle pivotolni, ha bármi változik. Jelenleg a platform kapcsán még nagyon sok a korai lépés, ahol eleve nem igazán opció egy monolitikus fejlesztő környezet alkalmazása. Tudom, hogy mindezen szempontoknak bizonyos esetekben tökéletesen megfelel a Java is, de nálunk a választás a pythonra esett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *