Mondjak egy Bittrex viccet?

Szokás mondani, hogy az újszülöttnek minden vicc új. Tény, hogy nemrégen költöztem be a Bittrexre a shitcoin rallik miatt,  na de ezen nem kicsit meglepődtem:

Szóval miközben a felületen “network congestion” címen le van tíltva minden kereskedés, addig API-n keresztül boldogan tudom feladni a vételi és eladási megbízásokat a legkisebb fennakadás és probléma nélkül. Ergo a bittrex a felületet használó felhasználókkal szemben előnyben részesíti az API-t használó botokat és trader scripteket. Így pl a felületet használók nagy sajnálatukra lemaradtak az LTC-BTC ralli pumpáról, nem úgy a botok és a scriptet:

 

Jó tudni. Eddig sem nagyon kereskedtem felületen, mert számomra a bittrex egy átláthatatlan katyvasz, de most új lendületet kapott a meglévő scriptek továbbfejlesztési projektje.

Apró megjegyzés: Ami most a crypto piacokon van az finoman szólva is de insaine… Nem tudom, hogy ki lapátolja be azt a rengeteg pénzt, amit most a daytraderek kiszednek, de vagy nagyon sok van még ott ahonnan ez a pénz ömlik, vagy nagy lesz a szomorkodás… Erre csak stílusosan ennyit tudok reagálni:

[commercial_break]

 

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. “vagy nagyon sok van még ott ahonnan ez a pénz ömlik, vagy nagy lesz a szomorkodás…”

    Tipp?

    https://www.forbes.com/sites/panosmourdoukoutas/2017/08/30/bitcoin-is-the-new-gold/#78e7057e3b36

    Elkezdődött a mainstream szakasz. Most indul meg igazán a pénz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *