Hamarosan indul a Decentrader!

Közel egy éves együttműködés eredményeként hamarosan elindul a Decentrader nevű szolgáltatás, ami főleg napi podcastokat, tippeket, elemzéseket és tanácsokat fog tartalmazni, illetve lehetőséget nyújt, hogy a tagok közvetlenül kommunikálhassanak az oldal két neves traderével Filbfilbbel és Philip Swifttel. Igazi elismert szakemberek, 10 ezer főt meghaladó aktív követőbázissal.

Az előkészületekben az INLOCK csapat is részt vett, melynek eredményeként a Decentrader lesz az első olyan un. white label partner, ahol a követően közvetlenül fognak találkozni az INLOCK ajánlataival és tudják azok igénybe venni.

Philip (@PositiveCrypto) leginkább a tőzsdei kereskedés oktatására helyezi a hangsúlyt, amiben már hosszú időre visszanyúló gyakorlata van. Eddigi munkásságát a lookintobitcoin oldalon lehetett követni. Filbfilb pedig szokásához híven az aktuális piacokat elemzi és prognosztizál élő videókban. 

A szolgáltatások egy része előfizetéses lesz, ide sorolva például Filbfilb valós idejű kereskedési nézetét: mikor hogyan záródnak, nyílnak meg pozíciói. Itt ne egy trading journalt képzeljetek el, ez egy valós idejű nézet a futó pozíciókról, kiegészítve számos trading indikátorral. További fontos funkciók között ott vannak a válogatott hírek, a risk managment calculator és position journal is.

A Decentrader oldalon a háttérben több nemzetközi kripto projektben gyakorlatot szerzett csapattag is dolgozik. Akár profi trader vagy, akár teljesen kezdő a decentrader hasznos segítséget nyújthat számodra.

Az alábbi videón Filbfilb maga mutatja be a Decentrader szolgáltatásait:

Hogy jön a képbe az INLOCK Lending platorm? 

Az INLOCK platform egyik legerősebb aktív felhasználási módja pont a daytradereket célozza meg, hiszen nagyon sok aktív ügyfelünk a napi likviditáskezeléséhez használja az INLOCKot. A partnerségünk eredményeként a decentrader.com-ba közvetlenül beépítve lesznek láthatók az INLOCK ajánlatai. Azon ügyfelek érhetnek el így minket, akinek leginkább szól a termékünk.

Köszönhetően a társulásnak, jelentős forgalom növekedésre számítunk, hiszen teljes funkcionalitással lehetünk jelen – nem csak reklámként, hanem beépítve a platform szolgáltatásában – amit dedikáltan több tízezer traider fog napi szinten használni. Az állandó jelenlétünk mutatja, hogy az INLOCK egy megbízható garantált szolgáltatás. 

A decentrader egy nagyon szűk parneri hálózattal dolgozik együtt. Az INLOCK már a platform tervezésekor jelen volt ebben a munkában, jelentős szerepet vállalva annak háttér munkálataiból is. 

Mit várunk a Decentradertől? 

Bízunk benne, hogy a Decentrader ügyfelei aktivan fogják használni az INLOCK-ot, mint likviditás forrását rövidtávú gyors lefutású kölcsönökkel.

Mivel a INLOCK esetében számos előnnyel jár a ILK token birtoklása és használata ezért nyilvánvalóan a token szempontjából is pozitív fejleményeket várunk a társulástól. Az aktív ügyfélbázis növekedésével a token forgalmának növekedése is prognosztizálható. Ennek mentén keresve se tudnánk jobb kapcsolatot jelenleg elképzelni, mint amit a Decentrader indulása hozhat számunkra.

Fontos megjegyeznem, hogy az INLOCK mellett a DecenTrader további két partner támogatásával közösen indította a szolgáltatását, melyek: bybit exchange és az everprove dokumentum hitelesítő!

White label szolgáltatás

Az INLOCK célja, hogy több ilyen és ehhez hasonló partnerségre tegyen szeret a jövőben, ahol az INLOCK akár úgy épül be más szolgáltatók  termékpalettájába, hogy az ügyfelek közvetlenül kaphassanak ajánlatok, vagy akár a partner cég felületén maradva használhatják az INLOCK szolgáltatásait. Régóta készülünk a white label szolgáltatás elindítására, mely úton a Decentrader indulása fontos mérföldkő. Hamarosan további bejelentések várható etéren.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Ha jól sejtem az Inlock egyik legnagyobb erőssége a whitelabel szolgáltatásokban lesz. Egészen zseniális lenne ha a felhasználók akár már nem is tudnák, hogy blockchaint használnak de élvezi az előnyeit a platformnak.

    • Ezt mi is így látjuk. Az idei év legfontosabb stratégiai célja az volt, hogy a második félévben hozzuk tető alá az első komolyabb white label integrációkat. Ezek közül a Decentrader most az első fecske, de a közeljövőben számos további bejelentés várható e téren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *