Crypto meetup most pénteken!

Ehét pénteken (09.20.) délután a Variance csapat szervezésében meetupot rendezünk. A esemény pontos időpontja: 17:00->to the moon! Helyszín pedig az egyik Budapest belvárosi rendezvényközpont a Király utcában.

Az esemény vendége lesz Filbfilb, aki az egyik legnagyobb daytrader rockstar most a cryptoscene-ben. Aki esetleg nem ismerné a munkásságát, az itt tud képbe kerülni:

  • TradingView: https://www.tradingview.com/u/filbfilb/#published-charts
  • Twitter: https://twitter.com/filbfilb

A meetupon Filb megosztja velünk a meglátásait a cryptopiacok jelenlegi helyzetéről, illetve arról, hogy milyen hatást gyakorolhat az intézményi befektetők megjelenése, továbbá az olyan eszközök mint a Bakkt vagy ETFek. A meetupon filbfilb bemutatja a decentrader.com siteját is, ami jelenleg egy heti tartalmasabb elemzős hírlevélnek ad helyet. 

A vendégszereplése nálunk azért is nagy szó, mert ezeddig Filb teljesen anonim trader volt, így nagy megtiszteltetés nekünk, hogy elvállalta a felkérést!

Filb előadása után egy INLOCK live prezentációt tartunk, amiben bemutatjuk, hogy miként is működik a platform, illetve, hogy milyen eszközöket nyújt akár a tradereknek, akár a hodlereknek, hogy maximalizálják a profitjukat, illetve minimalizálják a kockázataikat. A két prezi után kötetlen beszélgetéssel vezetjük le az este hátralévő részét.

Az esemény ingyenes, viszont a korlátozott számú férőhely miatt csak a visszaigazolt előregisztrálóknak tudunk helyet biztosítani.  Jelentkezéshez dobj egy emailt az [email protected] email címre “Filbfilb meetup” tárggyal. A válaszban kapod meg a helyszínt és a további részleteket.

Bookmark the permalink.

7 Comments

  1. Ha valamilyen formában készülne anyag az elôadásról, és azt elèrhetôvé tennétek a blogon, az szerintem nagy segítsèg lenne azoknak, akik nem tudnak rèsztvenni a találkozón, de èrdekli ôket.

    • Nem tudok erre igéretet tenni, de fogok egyeztetni Filbbel és meglátjuk, hogy támogatja-e ezt a fajta nyilvánosságot.

      • Engem konkrétan az INLOCK érdekelne .Magyarul, érthetően.(józan paraszt)

        • Amennyiben jelentkeztél a meetupra, akkor ezt ott meg is fogod kapni. Ha még nem, akkor sajnos már nem is tudsz, mert időközben tele lett a terem jelentős túlfoglalással és szeretnénk elkerülni a konzervhal érzést.

          Aki lemaradt a meetupról, annak jó hír, hogy a közeljövőben több ilyen meetuppot is szervezni fogunk, ahol mindig lesz szó az INLOCKról is és természetesen kérdezni is lehet akár az előadás során, akkár azt követően a kötetlen beszélgetések alatt.

          • 10 óra magasságában jelentkeztem de erről sajnos lecsúsztam.
            2017 óta csücsülök 1 kis kriptovalután és szeretném ésszerűen minél kisebb rizikóval befektetni.
            Az INLOCK szimpatikus de magyar nyelven nagyon keveset találok róla a neten.

  2. Filb legutóbbi hírlevelében már olvastam, hogy nyit a kripto hitelezős témák felé. Ezek szerint ez nem véletlen, ahogy az sem, hogy pont egy INLOCK meetupon fog először szerepelni. Hát srácok gratula! Eddig sem volt gyenge amiket leszerveztetek, gondolok itt például Nick Szabóra, de Filb egyértelműen all-in! Ott leszek!

  3. Ejj, erről lemaradtam. Sok sikert a meetuphoz, ha lesz anyag róla, engem is érdekel. Vagy ha üresedés lenne, én is sorba állok. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *