Jön a blockchaineum 2.0!

##update:Lezárásra került mindkét játék és kiosztásra kerültek a tiszteletjegyek. Az érintettek emailben kaptak tájékoztatást. Grat a győzteseknek!

Alig egy hét múlva kerül megrendezésre a tavalyi év egyik legnagyobb hazai blockchain és kriptopénz tematikus konferenciájának második felvonása. A helyszín ezúttal is az Akvárium, ahol immáron az összes rendelkezésre álló helyszínen fognak párhuzamosan zajlani előadások, workshopok és kerekasztal beszélgetések.

A május 23-án megrendezésre kerülő eseményem jómagam 10:30-tól adok elő az Exolite teremben. Témám mi más is lehetne most mint a cryptofedezetű hitelezés jövője, természetesen egy Inlock bemutatóval körbefonva. Emellett 12:30-tól és 13:30-tól veszek részt egy-egy kerekasztal beszélgetésen, ahol előbb a hazai ICO tapasztalatokról lesz lehetőségem beszélgetni, majd a második felvonásban már a tokenizációban rejlő lehetőségekről fogok az asztaltársasággal beszélgetni.

A hazai szakma jeles képviselői mellett számos nemzetközi vizekről ideevező előadó is fogja emelni a rendezvény színvonalát.

Tiszteletjegyek!

Idén is kaptam lehetőséget a szervezőktől, hogy két tiszteletjegyet osszak meg az olvasókkal. Az előző nagy rendezvényen már kitalált metódus szerint fog zajlani a kiosztás: három-szó-játék és ‘miért nekem kell ott lennem’ verseny.

A komoly játékosoknak:

Mivel a konferencia elsődleges célközönsége olyan üzleti vállalkozásoknak szól, akik fantáziát látnak a blockchain és a kriptovaluták világában és mivel jómagam személyes küldetésemnek tekintem a hazai kriptopénz alapú vállalkozások és kezdeményezések támogatását, ezért szeretném, ha az egyik ilyen jegyet, olyan valaki kaphatná, aki feltehetően valóban hasznos tapasztalatokkal tud távozni a konferenciáról. Ha úgy érzed, hogy neked ott a helyed, akkor tedd meg, hogy írsz egy rövid emailt, az info kukac variance (dot) hu email címre amiben a következőkre térj ki (de tényleg röviden):

  • A blockchain vagy kriptovaluta világának milyen aspektusa mozgat leginkább, milyen témában gondolkozol saját vállalkozást, projektet indítani? (Kérném, hogy a saját innovációdról SEMMI konkrétumot ne írj, csak általánosságban mutasd be a történetet!)
  • Milyen fázisban van a történeted? (kipattant a fejedből, korai koncepció, csapatgyűjtés, MVP tervezés/fejlesztés, befektetői kör, production)
  • Melyik előadás, előadó érdekel a leginkább? Mit vársz az adott előadástól, a várakozásaid alapján milyen módon kapcsolódik az előadás a saját történetedhez?

A játékosan komolyaknak: három-szó-játék!

A feladat ismét roppant egyszerű: mond el összesen 3 szóban, hogy mit gondolsz a blockchainről mit fogalomról és technológiáról. Az előző kanyarban ugyanezt a kriptopénzek kapcsán kellett megtenni, amikor is számtalan szellemes és izgalmas három-szavas jött. Szabályok: ez egy három szavas játék, se több, se kevesebb. (A kötőszavak, úgy mint: “a”, “és” nem számítanak bele…)

Az üzeneteket itt a komment szekcióban várnám minden pályázótól. Kérném, hogy a komment írásánál egy valid email címed adj meg, különben nem nagyon fogunk tudni kontaktálni a jegy kapcsán.

Creativity mode is ON!

Bookmark the permalink.

40 Comments

  1. Dániel Gockler

    Komplex-Iszonyatosanhasznos-Ajtónyitogató

  2. A hatékony gazdaság fehérítő

  3. Életünk blokkokba fűzve.
    Megmásíthatatlan információs lánc.
    Block, lock, Inlock.
    Globális decentralizált konszenzus.

  4. Blockchain or Die
    Better,Best,Blockchain
    My friend Blockchain
    Blockchain is Sexy

  5. Bitcoin Trading

    Elsősorban Biztonságos, Feltõrhetetlen, Ez a jövő

  6. Kőbe vésett múlt

  7. Eléggé elszomoritó, hogy az amugy is kicsi magyar Crypto közösségből tisztelet jegyért kell versenyezni. Lehetett volna valamelyik egyetemen is tartani 1/10 ennyiért és akkor mindenki ott lenne aki tényleg foglalkozik a témával.
    A kijevi Game on Blockchain-re csak egy emailt írtam és kaptam az ingyen jegyet, igaz az utazást meg kellet oldani.

  8. Csak egy maradhat

  9. Kőbe vésett múlt

  10. Bizalom. Innováció. Technológia. (BIT)

  11. Tanú. Semmi kamu.

  12. Blockchain?! Tangle, IOTA!

  13. Blokkban az igazság.

  14. Láncba Zárt Hitelesség.

  15. Láncba Fűzött Egyetértés.

  16. Hashterségem címere: Blokkbányász.

  17. Örök, átlátható megbízhatóság.

  18. Globális, digitális demokrácia.

  19. Gazdasági függetlenségre törekvő
    Független technológiák konföderációja
    Újravizionált szakadár információtecnhológia

  20. HODL, FORK, MOON

  21. Tízezer Két Pizza

  22. Szupertitkos mégis nyilvános.

  23. Mindenkié mégis senkié.
    Hiszem, ha Blokklánvban látom.

  24. Blokklánc: a közös többszörös.

  25. Blokkba láncolt hitelesség.

  26. Elosztott, átlátható hitelesség.

  27. Blokk Lánc Reakció

  28. Vigyázz, Kész, Blokklánc!

  29. Végtelen, Örök Adatlánc.

  30. Satoshi megteremté a Blokkot.
    (S látá, hogy ez jó.)

  31. Blockchain crush Chains

  32. Drága konferenciák témája.

  33. +1
    In Block We Trust

  34. Azt lehet tudni, hogy melyik 3 szavas nyert?
    Esetleg egy szavazást (tét nélkül persze) lehetne csinálni, hogy tudjuk, kinek a 3 szavasa mennyire volt népszerű? 🙂

    Feldobná a posztot is.

    • Persze, de ezt már csak a rendezvény után, most oda szeretnék koncentrálni. De után összehozzunk. Egyébként az “Blockban az igazság” nyert.

  35. Ok. Köszi. Valóban van benne igazság… 🙂 Gratula a nyertesnek.
    Neked meg sok sikert az előadáshoz. 😉

  36. Ugye idén is készül(t) videó az eseményről? Tavaly is csak így tudtam “ott lenni”, idén is közbejött más program, de a felvételeket utólag is nagy érdeklődéssel néztem/nézném meg.

    • Úgy tudom, hogy a rendezvény alatt folyamatosan volt livestream közvetítés. Ahogy lesz infók az archív felvételekről, akkor jeletkezni fogok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *