Novemberi Variance $crypto roadshow

Kissé alábbhagytak mostanában a saját szervezésű crypto-meetupjaim, aminek fő oka, hogy mind a szeptemberem, mind pedig az októberem igen aktívra sikerült (gyakorlatilag egyik napról a másikra crypto házibuliról crypto meetupokra sikerült beesnem, plusz mellette részt vettem előadóként és nézőként is számos szakmai konferencián), ráadásul a novemberem is kezd vészesen betelni. S ha már így alakult, akkor gondoltam megosztom veletek, hogy mikor merre fogunk tudni esetleg összefutni.

November 6-án a Simonyi Károly Szakkollégium berkein belül szervezésre kerülő Blockchain kerekasztal vendége leszek. A beszélgetésen arra a kérdésre keressük a választ, hogyan fog kinézni a társadalom és a gazdaság ezen technológiák teljes elterjedése és kifejlődése után.

November 14-én az egyik hazai pénzügyi szervezet akadémiáján adok elő cryptovaluták és smartcontractok gyakorlati hasznosítása kapcsán. Ez egy október folyamán megtartott előadásom folytatása lesz, tehát aki esetleg ott volt és érdekli az előadás folytatása, az figyelje a belső regisztrációs felhívást!

November 16-án este a Corvinus/Rajk László Szakkollégiumnál vendégeskedem egy újabb blockchain kerekasztal beszélgetésen, aminek témája: “a blockchain technológiára épülő innovációk társadalmi és üzleti hatása, potenciálja”. A kerekasztal célközönsége a Corvinus, ELTE és CEU hallgatók. Ebben a körben főleg a blockchainben rejlő pénzügyi termékfejlesztési potenciálra fogunk koncentrálni.

November 22: Blockchaineum Konferencia az Akváriumban. A konferencián előadói minőségemben fogok értekezni a következő témáról: “A smart contractok jelentősége – miért változtathatja meg a blockchain alapjaiban a világgazdaságot?” – Mindezen belül: dao és smart contract alapú gazdasági szerveződések, konszenzuselvű vállalatirányítás és finanszírozási modellek okosszerződésekkel. Szóval minden ami az után fog következni, hogy a cryptogazdaság túlnő a jelenlegi ICO lázon és elkezd nyitni a technológia adta valós lehetőségek felé.

További két esemény van jelenleg még szervezési fázisban, amikről ilyen állapotban még nem beszélnék, de ahogy tisztul a kép jelezni fogom a részleteket. Annyit viszont el tudok árulni, hogy a két esemény közül az egyik kapcsán az időpont már fix: november 17. Aki akkor BP környékén fog járni és szeretne megismerkedni egy igen ütős hazai crypostartup (asset mgmt) csapattal, esetleg részt venni az azt követő after meetupon, az vésse be a naptárába ezt a dátumot.

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Ezekről az előadásokról szoktak felvételek készülni? Utólag is szívesen visszanézném őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *