Blockchain kerekasztal a Rajkban ma!

Teszkó gazdaságos post következik:

 

Bookmark the permalink.

14 Comments

  1. Hol lehet elcsípni a streamet?

  2. …vagy épp utólag a felvételt? 🙂

  3. Off topic: mai hirek alapjan lesz 2X hf, Coinbase mar hivatalos levelet is kuldott.

    • A coinbase vihart kavar a biliben. Alig 8% miner signál már csak segwit2x-et. Hacsak nem valami oltári nagy világhatalmi csavar készül itt, akkor nem lesz semmi. 8% hp nem tétel.

  4. Még csak most láttam a hírt, de a HitBTC-n a következő üzenet jelent meg. Érdekes.

    Dear traders! We would like to inform you that here is a slight possibility that SegWit2x fork might occur within the next hours. HitBTC is prepared for this scenario and will act according to our official statement, prioritizing your funds’ security.

    • Mindenesetre a következő blokk a 494784, ami elvileg a mostani fork blokkja lenne. Hamarosan kiderül mi lesz, bár maga a Coinbase is úgy nyilatkozik, hogy valószínűleg életképtelen lesz a fork ág.

  5. Továbbra sem sikerült blokkot generálni, jelenleg a lemaradás 26 blokk a főlánctól. Nem lesz ebből semmi…bár a tőzsdéken ehhez képest még egész jól tartja magát, mint nem létező coin.

  6. Köszi! Ezt ki tudnád fejteni? Mitől marad le? Kevés a hash power? Van ennek valami kockázata a BTC utalásokra?

  7. Jajj! Voltak viták rendesen. Ami egyfelől jó, mert felszínre hozott pár kérdést, de attitűdöt is. Ez utóbbi viszont afféle vágyamat is felszínre hozta, miszerint Czeglédi Tamásokat és Csabai Csabákat szeretnék látni a kriptokurrenszi világát és a blockchain technológia jövőjét képviselő prominens személyek táborában. Azzal nincs gondom, hogy a beszélgetés résztvevői nem értettek mindenben egyet, sőt(!), ilyenkor születnek igazán új gondolatok, viszont a jelen kor csökevényeiba kapaszkodó ideológiák mentén történő fejlődés (vagy álfejlődés) hirdetése kb. olyan, mint amikor egy bicajozni tanuló kisember úgy próbálja meg elkerülni a felé közeledő villanyoszlopot, hogy csak azt figyeli, csak arra koncentrál és tutira bele is száll. Szegény.

    Szóval tanulságos egy stream volt, amit ezúton is köszönök és nagyon remélem, hogy az akár naív, de mindenképpen pozitív hit fogja előrelendíteni a világot, amit Tamás és Csaba képviselnek, nem pedig a “bonyolult ez a világ, nem jók rá az egyszerű eszközök” és az ehhez hasonló ideológiák.

    Ez egy vélemény volt, nem kell egyetérteni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *