Életjel

Bár az elmúlt hetekben sem témám, sem időm nem volt a bejegyzés íráshoz, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen eltűntem. A blog alatt doromboló motor szépen lassan fejlődött. Néhány érdekesség azoknak akik nem csak a postokért járnak ide:

  • Előkészítés alatt van két újabb alapkezelő elemző tooljának élesítése. Mindkettő olvasói kérés alapján kerül be a listába. Az egyik az Allianz lesz a másik pedig a Generali. A lehetőség egyébként továbbra is nyitott, ha valakinek hasznos lenne további alapkezelők grafikonjainak elérése, akkor jelezze.
  • Kikerült a widget sávra egy árfolyam modul az MSCI táblázat alá. Jelenleg főleg azok a tickerek vannak rajta amik nekem fontosak. Később (nem kizárt), hogy lesz lehetőség ennek a testreszabására.
  • A chart rajzolóba extraként bekerült egy benchmark rajzoló funkció:

khusa_with_benchmark

A charton kattintva megtekinthető az adott napi záró értéke az összes fontosabb nemzetközi tőzsdeindexnek, az egyes indexek címkéjére rákattintva pedig megjelenik az adott index benchmarkja a kiválasztott alap chartján. Ez utóbbinak formátuma szabadon változtatható az indexek alatti ikonokkal (vonal, gyertya és ohci diagramok között)

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *